top of page
LRM_EXPORT_20287238105234_20190805_18080
  • Εικόνα συγγραφέαKaterina Vasou

Δώρα κομμένα και ραμμένα για τους ταξιδιώτες φίλους σας

Έγινε ενημέρωση: 28 Απρ 2020

Όχι πείτε μου! Υπάρχει καλύτερο δώρο, από αυτό που έχει φτιαχτεί ειδικά για εσένα και είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου; Αν πεις ναι, τότε μάλλον δεν έχεις λάβει ποτέ κάποιο customized δώρο. Τι εννοείς δεν ξέρεις τι εστί customized gift; Είναι το δώρο το οποίο θα μου πάρεις για τα Χριστούγεννα ντε! Αν θες να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, τότε keep reading!


Το τελευταίο διάστημα έχω πάθει εμμονή με τα customizable δώρα. Αν με ακολουθείς στα social media (αν δεν το κάνεις, τώρα είναι καλή στιγμή για να ξεκινήσεις!) θα δεις πως συχνά-πυκνά, σας τρίβω στη μούρη τα υπέροχα customized προϊόντα τα οποία δημιουργώ on-line. Τα κάνω δώρο, πρωτίστως στον εαυτό μου αλλά φυσικά και σε φίλους στους οποίους θέλω να δώσω κάτι το ξεχωριστό. Από εκεί προέκυψε και η ιδέα γι’ αυτό το άρθρο το οποίο θα σας δώσει ιδέες για πρωτότυπα και εντυπωσιακά δώρα, είτε θέλετε να ξοδέψετε 10 ευρώ, είτε θέλετε να γίνετε λίγο πιο σπάταλοι για χάρη των πολυαγαπημένων σας προσώπων. Όποια και να είναι η περίπτωση σας, εδώ θα βρείτε ακριβώς αυτό που ζητάτε!

Θα επικεντρωθούμε φυσικά στους travelers φίλους μας! Ας δούμε κάποια από τα υπέροχα customizable δώρα που μπορείτε να τους χαρίσετε!


Το passport cover, είναι το τέλειο δώρο για τον ταξιδιώτη φίλο σου, ο οποίος περισσότερο χρόνο περνάει στο εξωτερικό παρά στη χώρα του. Έχω φτιάξει ένα για τον εαυτό μου και πραγματικά το λατρεύω! Ένα μοδάτο «αξεσουάρ» το οποίο δε χάνεται πλέον στον πυθμένα του backpack μου, εξαιτίας του ξεχωριστού print! Μπορείτε να δημιουργήσετε στους ίδιους χρωματισμούς κι ένα travel tag (το ταμπελάκι με τα στοιχεία μας, που κρεμάμε επάνω στις αποσκευές για να ξέρουν σε ποιόν ανήκει σε περίπτωση που χαθεί; Ε, αυτό!). Αν θέλετε ακόμα πιο πρωτότυπο δώρο, τότε ένα luggage handle wrap (περιτύλιγμα για το χερούλι της αποσκευής), σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.


Το πιο cool δώρο που θα μπορούσες να κάνεις ακόμα και σε κάποιον που δεν ταξιδεύει απαραίτητα συχνά, αλλά ονειρεύεται μακρινά ταξίδια και περιπέτειες, είναι ένα φούτερ ή ένα t-shirt, στο οποίο θα αναγράφεται ένα quote σχετικό με τα ταξίδια, σε κάποιο ιδιαίτερο design! Ξέρετε τι θα έκανε αυτήν την ιδέα ακόμα πιο ουάου; Να βρείτε και να κατεβάσετε μια δική του φωτογραφία από κάποιο ταξίδι και να γράψετε στην άκρη ένα προσωπικό σας μήνυμα και τα αρχικά του! Δημιούργησα αυτό το δώρο για μια fellow traveler και ξετρελάθηκε!


Θέλετε κάτι κλασσικό και μίνιμαλ; Τότε δημιουργήστε ένα coffee mug (ελληνιστί κούπα του καφέ) με το αγαπημένο του ταξιδιωτικό απόφθεγμα. Κι αν δεν ξέρετε ποιο είναι, τότε γράψτε απλώς “YES, I AM A TRAVEL ADDICT”. Θα τη λατρέψει και θα σας σκέφτεται κάθε φορά που πίνει εκείνον τον φανταζί αρωματικό καφέ που έφερε μαζί του από την Κολομβία. Αν θέλετε να το πάρετε ένα βήμα παραπέρα τότε αγοράστε του ένα travel mug ή ένα water bottle για να το παίρνει μαζί του στα ταξίδια ή στις Κυριακάτικες αποδράσεις στο βουνό.


Σε ξέρω εσένα. Σκέφτεσαι τι να κάνεις για να ξεφορτωθείς επιτέλους τα τρισάθλια διακοσμητικά μαξιλάρια που “στολίζουν” τον τελευταίο αιώνα τον καναπέ στο σπίτι του travel addict αρραβωνιαστικού σου. Σου έχω τη λύση! Δημιούργησε on-line, μερικά decorative pillows και σε κάποια από αυτά βάλε φωτογραφίες που ο ίδιος έβγαλε στους αγαπημένους του προορισμούς. Κάτω στη γωνία κάθε μαξιλαριού, βάλε τα αρχικά του, ή γράψε ένα σύντομο travel quote. Και voila! Θα σου έλεγα πως ξεφορτώθηκες τα άσχημα διακοσμητικά μαξιλάρια για πάντα αλλά το ξέρεις ήδη. Μάλλον θα τα βρεις να «στολίζουν» το κρεβάτι του.


Εσύ που χώνεσαι παντού (ναι, ναι σε σένα μιλάω) και θες να αλλάξεις τα πάντα στο σπίτι του (ή και στο σπίτι σου) , τότε θα σου δώσω μερικά tips για να το κάνεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Υπάρχουν ένα σωρό αντικείμενα τα οποία προσφέρονται για την περίπτωσή σου! Wall art με την αγαπημένη σας φωτογραφία από τα Μπαρμπέιντος, ρολόι τοίχου με το αγαπημένο του απόφθεγμα, χαλάκι μπάνιουποδιάcheese board μέχρι και κουρτίνα μπάνιου μπορείς να φτιάξεις! Εμπρός λοιπόν για ριζική μεταμόρφωση στο χώρο του (ή στο δικό σας).


Μιας και τα Χριστούγεννα είναι κοντά, είπα να σας δώσω και μερικές πιο –μες το πνεύμα- ιδέες. Ξέρατε πως μπορείτε να δημιουργήσετε μέχρι και στολίδια για το δέντρο; Καταπληκτική ιδέα! Ετοιμάστε μερικά, με τα βασικά αξιοθέατα των αγαπημένων του Ευρωπαϊκών πόλεων. Το Big Ben του Λονδίνου, τον Πύργο του Άιφελ του Παρισιού και το Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης. Πιστέψτε με, ο ταξιδιάρης φίλος σας, θα το εκτιμήσει πολύ και τα Christmas ornaments θα στολίζουν για πάντα το χριστουγεννιάτικο του δέντρο. Μη σου πω κι αυτό των παιδιών του. Αν δε σας συναρπάζει η ιδέα, τότε φτιάξτε μια χριστουγεννιάτικη κάλτσα την οποία θα κρεμάσει στο τζάκι (ή στο καλοριφέρ στην προκειμένη περίπτωση). Μην ξεχάσετε να γράψετε επάνω «Help me Santa, I am an addict. -Travel addict!-” Καλό, ε;


Είσαι παιδί της τεχνολογίας και δεν το κρύβεις. Αν δεν είναι tech, απλώς δεν ασχολείσαι. Ένα customized power bank ή ένα portable speaker είναι ακριβώς αυτό που πρέπει για σένα. Στόλισε τα με ένα print σχετικό με τα ταξίδια (ένα χάρτη, ένα αεροπλάνο) και γράψε το όνομα ή τα αρχικά του κολλητού σου.   Θα σε ευγνωμονεί για πάντα!


Προσωπικά αν μου κάνεις δώρο ένα customized notebook ή journal (ακούτε φίλοι και φίλες;) τότε με κέρδισες. Αν θες να σε αγαπήσω κιόλας, τότε δώρισε μου ένα tote bag ή ένα backpack με τα αρχικά μου και το αγαπημένο μου travel quote. Αν είσαι φίλος, τότε ξέρεις πιο είναι! Αν δεν είσαι αλλά θες να μου κάνεις δώρο, στείλε μου ένα email και θα στο πω ευχαρίστως!

Προσοχή. Όταν αρχίσετε να δημιουργείτε customized δώρα, δε θα μπορείτε να σταματήσετε. Είναι απόλυτα εθιστικό.

Καλά ψώνια λοιπόν, σε όλους και καλές γιορτές!

xoxo


Όλα τα customizable δώρα, είναι από το @zazzle

1.841 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn

© 2024 by @diarywings

bottom of page