WORK WITH ME

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;

Το Diary Wings είναι ένα ταξιδιωτικό site, το οποίο δημιουργήθηκε από την τεράστια αγάπη της wanderer Κατερίνας Βάσου για τα ταξίδια.  Σκοπό έχει να εμπνεύσει, αλλά παράλληλα και να βοηθήσει αυτούς που αγαπούν τις εξορμήσεις στο εξωτερικό αλλά δυστυχώς πιστεύουν πως αυτό  είναι ένα άπιαστο, πανάκριβο όνειρο. Σε αυτή τη σελίδα, όλοι βρίσκουν κάτι να τους αντιπροσωπεύει, από ιστορίες με couchsurfing εμπειρίες σε low budget προορισμούς, μέχρι περιγραφές luxury resort και γευσιγνωστικές εμπειρίες σε εκλεπτυσμένα εστιατόρια ανά το παγκόσμιο.

 

Έχω επισκεφθεί 59 χώρες και ταξιδεύω συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Η εμπειρία μου λοιπόν, με κάνει ιδανική για οποιαδήποτε travel related συνεργασία είτε αυτή σχετίζεται με τη συγγραφή ενός ταξιδιωτικού άρθρου, είτε τη διαφήμιση κάποιου ταξιδιωτικού προϊόντος και την προώθησή του μέσω της ιστοσελίδας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ BLOGGER/CONTENT CREATOR;

Οι bloggers και οι content creators έχουν πολύ σημαντική θέση στον κόσμο των social media ενώ όλο και περισσότερα brands, διαφημιστικές εταιρίες και άλλες υπηρεσίες, συνεργάζονται πλέον με τουλάχιστον ένα blogger/instagramer/content creator/influencer. Αν αναζητάτε κι εσείς τον ιδανικό συνεργάτη ο οποίος θα δημιουργήσει το κατάλληλο trendy content για το brand σας και θα σας βοηθήσει να διαφημιστείτε και να προωθήσετε το προϊόν σας, τότε πιθανόν να τον έχετε βρει σε αυτήν εδώ την σελίδα!

Είμαι ανοιχτή σε κάθε είδους συνεργασία, είτε πρόκειται για τουριστικό γραφείο, τουριστικό κατάλυμα, κατάστημα με ταξιδιωτικά είδη, αεροπορική εταιρεία, κ.τ.λ. Η πείρα μου αλλά και τα αποτελέσματα της συνεργασίας μου με ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, διεθνή και τοπικά brands, μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία κάθε project του οποίου θα κληθώ να αναλάβω.

Αν θέλετε να προσεγγίσετε το κοινό που λατρεύει τα ταξίδια, είτε αυτά είναι σε μακρινές χώρες, είτε είναι εκδρομές στο εσωτερικό, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να συζητήσουμε τις ιδέες σας καθώς και την κατάλληλη μέθοδο για να  τις υλοποιήσουμε. Ενδεικτικά αναφέρω μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρω.

Social Media Strategy

Video

Content

Social Media Coverage

Giveaways

Social Media Sponsored Posts

Editorial

Content

Content

Creation

Reviews

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Εάν δεν γνωρίζετε πως να εξελιχτείτε στον κόσμο των social media, δεν έχετε ιδέα πως να κάνετε engage τους followers σας ή απλώς θέλετε να αποκτήσετε περισσότερους, τότε αυτή η υπηρεσία είναι για εσάς. Μπορώ να σας βοηθήσω να δραστηριοποιηθείτε σε Facebook, Twitter, Instagram, YouTube και Tik Tok για να δώσετε ένα νέο πρόσωπο στο προϊόν ή την υπηρεσία σας αυξάνοντας τον αριθμό των followers σας και αναπτύσσοντας μια πιο στενή σχέση μαζί τους που στο τέλος θα αποδειχτεί για εσάς επωφελής.

SOCIAL MEDIA COVERAGE/TAKEOVERS

Social Media Coverage σε πραγματικό χρόνο, με αναφορές στο προϊόν ή την υπηρεσία σας, στις πλατφόρμες του δικού σας brand ή/και στα social media της Diary Wings. Τα Social Media έχουν τεράστια δύναμη και αυτός είναι ο ιδανικότερος τρόπος να δείξετε το προϊόν σας.

SOCIAL MEDIA MEDIA SPONSORED POST/STORY

Αν πιστεύετε ότι το κανάλι μου συμπίπτει με την ιδεολογία και την θεματολογία της εταιρίας σας, τότε θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί σας σε κάποια καμπάνια. Να ληφθεί υπόψιν πως για λόγους συνέπειας και προσωπικών πεποιθήσεων, δέχομαι προτάσεις μόνο για προϊόντα και υπηρεσίες που έχω δοκιμάσει και οι οποίες δεν έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. 

CONTENT CREATION

Λατρεύω τη συγγραφή άρθρων τα οποία γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία κυρίως λόγω του ανάλαφρου, φιλικού ύφους και του θετικού συναισθήματος και ενθουσιασμού που εμπνέουν. Αν θέλετε να συνεισφέρω με τη δουλειά μου στην εφημερίδα, το περιοδικό ή την ιστοσελίδα σας, δημιουργώντας content σχετικό με τα ταξίδια ή το blogging τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Εκτός από άρθρα, μπορώ επίσης σε συνεργασία με την ομάδα μου, να δημιουργησουμε υλικό για το brand σας (φωτογραφίες, βίντεο, reels, tiktok videos), το οποίο θα ανταποκρίνετε στις ανάγκες σας και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις κοινωνικές σας πλατφόρμες. 

VIDEO CONTENT

Η σελίδα δραστηριοποιείται επιτυχώς και στο YouTube με fun βίντεο τα οποία παρουσιάζουν τους προορισμούς τους οποίους επισκέπτομαι και τις υπηρεσίες/προϊόντα τα οποία χρησιμοποιώ. Αν θέλετε ένα πιο προσωπικό βίντεο με πιο ζεστό, casual χαρακτήρα, το οποίο θα κάνει τους πελάτες σας να αγαπήσουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας, τότε είμαι ανοιχτή σε προτάσεις και ανυπομονώ να ακούσω τις ιδέες σας.

GIVEAWAYS

Ο πιο …διασκεδαστικός τρόπος για να διαφημιστείτε και να κάνετε τον κόσμο να μιλάει για το προϊόν σας. Μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μου για κάποιο giveaway ταξιδιωτικού προϊόντος ή ακόμα και υπηρεσίας (π.χ εισιτήρια, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία κτλ). Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες θα δίνονται σε followers που συμμετέχουν στη διαδικασία του εκάστοτε giveaway ή διαγωνισμού.

EDITORIAL CONTENT

Αν επιθυμείτε να προωθήσετε την υπηρεσία ή το προϊόν σας μέσω κάποιου post στη σελίδα diarywings.com, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Αν αυτό αντιπροσωπεύει το ύφος της σελίδας και το δικό μου, τότε μπορούμε να συνεργαστούμε πάνω σε κάποιο project ενώ μπορώ να σας προσφέρω ακόμα και product photography το οποίο θα συνοδέψει το άρθρο. 

REVIEWS

Γίνονται δεκτά μόνο εάν αφορούν προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με το ταξίδι, όπως ξενοδοχεία, φωτογραφικό εξοπλισμό, κρουαζιέρες, προορισμούς ακόμα και εστιατόρια. Τα reviews θα εμπεριέχουν πάντα την δική μου προσωπική άποψη. ΔΕΝ κάνω review για υπηρεσίες ή προϊόντα με τα οποία δεν είχα προσωπική εμπειρία. Θα γίνετε δημοσίευση του review στη σελίδα και προώθησή του στα social media, ενώ θα σας αποστέλνετε και το σχετικό link για να μπορείτε να το προωθήσετε κι εσείς στα δικά σας κανάλια.

WORKED WITH

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Γράφω μόνο για τις προσωπικές μου εμπειρίες και δεν ενδιαφέρομαι να διαφημίσω ή έστω να αναφερθώ σε υπηρεσίες ή προϊόντα τα οποία δεν έχω δοκιμάσει εγώ η ίδια. Να ληφθεί υπόψιν πως για λόγους συνέπειας και προσωπικών πεποιθήσεων, δέχομαι προτάσεις μόνο για προϊόντα ή υπηρεσίες οι οποίες δεν έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Λόγω της ταξιδιωτικής φύσης της σελίδας, όταν προκύπτει συνεργασία με αερογραμμή ή ακτοπλοϊκή εταιρία, η ίδια θα έχει την υποχρέωση να αναλάβει το κόστος για αντιστάθμιση του υπολογισμένου ανθρακικού αποτυπώματος. Η αντιστάθμιση θα γίνεται μέσω της σελίδας climatecare.org 

Αν έχετε κάποια άλλη ιδέα για συνεργασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να την συζητήσουμε.  

Αν θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μου σε κάποιο project ή θέλετε να λάβετε το Media Kit μου, τότε συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος της σελίδας ή στείλτε email στο hello@diarywings.com.