top of page
diarywings.jpeg

WORK WITH ME

INTERESTED IN WORKING WITH ME?

Αναρωτιέστε πώς να μετατρέψετε το προϊόν σας από εμπόρευμα σε εμπειρία; Δεν είστε σίγουροι πώς να αξιοποιήσετε τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να συνδεθείτε με το στοχευμένο κοινό σας;

 

Είτε είστε ταξιδιωτικό γραφείο, ξενοδοχείο, οργανισμός τουρισμού ή  έχετε κάποιο ταξιδιωτικό προϊόν, μπορώ να σας βοηθήσω να προωθήσετε to brand σας με αυθεντικότητα και δημιουργικότητα. 

 

Έχω επισκεφθεί 67 χώρες και ταξιδεύω συνεχώς τα τελευταία 6 χρόνια. Η εμπειρία μου, με κάνει ιδανική για οποιαδήποτε travel related συνεργασία είτε αυτή σχετίζεται με τη συγγραφή ενός ταξιδιωτικού άρθρου, είτε τη διαφήμιση κάποιου ταξιδιωτικού προϊόντος και την προώθησή του μέσω της ιστοσελίδας ή των social media καναλιών μου.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ BLOGGER/CONTENT CREATOR;

Οι bloggers και οι content creators έχουν πολύ σημαντική θέση στον κόσμο των social media ενώ όλο και περισσότερα brands, διαφημιστικές εταιρίες και άλλες υπηρεσίες, συνεργάζονται πλέον με bloggers/instagrammers/content creators/influencers. Η δύναμη τους δεν μπορεί να αμφισβητηθεί στην ψηφιακή  εποχή.

Ένα από τα μεγάλα οφέλη της συνεργασίας ενός brand με κάποιον blogger/influencer, είναι η ενίσχυση του brand awareness. Ο λόγος για τον οποίο οι bloggers/influencers είναι τόσο σπουδαίος πόρος για την ενίσχυση αυτή, είναι η εμπιστοσύνη που έχουν οι ακόλουθοί στην άποψή τους. Η προβολή είναι το πιο προφανές πλεονέκτημα αυτής της συνεργασίας, υπάρχουν όμως διάφοροι λόγοι για τους οποίους τα brands προχωρούν με collaborations όπως η αύξηση ακολούθων και η ενίσχυση του engagement στην σελίδα του brand, η οικοδόμιση αξιοπιστίας της επωνυμίας, η δημιουργιά αισθητικά ευχάριστου υλικού (φωτογραφίες, βίντεο, graphics) το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθει στις σελίδες του brand και η επιρροή που έχει η συνεργασία στο SEO. 

Αν αναζητάτε κι εσείς τον ιδανικό συνεργάτη ο οποίος θα δημιουργήσει το κατάλληλο trendy content για το brand σας και θα σας βοηθήσει να διαφημιστείτε και να προωθήσετε το προϊόν σας, τότε πιθανόν να τον έχετε βρει σε αυτήν εδώ την σελίδα!

Είμαι ανοιχτή σε κάθε είδους συνεργασία, είτε πρόκειται για τουριστικό γραφείο, τουριστικό κατάλυμα, κατάστημα με ταξιδιωτικά είδη, αεροπορική εταιρεία, κ.τ.λ. Η πείρα μου αλλά και τα αποτελέσματα της συνεργασίας μου με ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, διεθνή και τοπικά brands, μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία κάθε project του οποίου θα κληθώ να αναλάβω.

Αν θέλετε να προσεγγίσετε το κοινό που λατρεύει τα ταξίδια, είτε αυτά είναι σε μακρινές χώρες, είτε είναι εκδρομές στο εσωτερικό, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να συζητήσουμε τις ιδέες σας καθώς και την κατάλληλη μέθοδο για να  τις υλοποιήσουμε. Ενδεικτικά αναφέρω μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρω όχι μόνο ως blogger και content creator αλλά και ως Social Media Manager.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Video

Content

INSTAGRAM/
TIK TOK TAKEOVER

Giveaways

Social Media Sponsored Post/STORY

Editorial

Content

CONTENT
CREATION

Reviews

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Εάν δεν γνωρίζετε πως να εξελιχτείτε στον κόσμο των social media, δεν έχετε ιδέα πως να κάνετε engage τους followers σας ή απλώς θέλετε να αποκτήσετε περισσότερους, τότε αυτή η υπηρεσία είναι για εσάς. Μπορώ να σας βοηθήσω να δραστηριοποιηθείτε σε Instagram και Tik Tok για να δώσετε ένα νέο πρόσωπο στο προϊόν ή την υπηρεσία σας αυξάνοντας τον αριθμό των followers σας και αναπτύσσοντας μια πιο στενή σχέση μαζί τους που στο τέλος θα αποδειχτεί για εσάς επωφελής.

SOCIAL MEDIA TAKEOVERS

Social Media Takeover με αναφορές στο προϊόν ή την υπηρεσία σας, στις πλατφόρμες του δικού σας brand. 

SOCIAL MEDIA MEDIA SPONSORED POST/STORY

Αν πιστεύετε ότι το κανάλι μου συμπίπτει με την ιδεολογία και την θεματολογία της εταιρίας σας, τότε θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί σας σε κάποια καμπάνια. Να ληφθεί υπόψιν πως για λόγους συνέπειας και προσωπικών πεποιθήσεων, δέχομαι προτάσεις μόνο για προϊόντα και υπηρεσίες που έχω δοκιμάσει και οι οποίες δεν έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. 

CONTENT CREATION

Λατρεύω την δημιουργία υλικού (βίντεο, φωτογραφίες, reels, tik toks) και σε συνεργασία με την ομάδα μου, μπορούμε να δημιουργήσουμε αισθητικά όμορφο υλικό για το brand σας το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις κοινωνικές πλατφόρμες της επωνυμίας. 

VIDEO CONTENT

Η σελίδα δραστηριοποιείται επιτυχώς και στο YouTube με fun βίντεο τα οποία παρουσιάζουν τους προορισμούς τους οποίους επισκέπτομαι και τις υπηρεσίες/προϊόντα τα οποία χρησιμοποιώ. 

GIVEAWAYS

Ο πιο …διασκεδαστικός τρόπος για να διαφημιστείτε και να κάνετε τον κόσμο να μιλάει για το προϊόν σας. Μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μου για κάποιο giveaway ταξιδιωτικού προϊόντος ή ακόμα και υπηρεσίας (π.χ εισιτήρια, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία κτλ). Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες θα δίνονται σε followers που συμμετέχουν στη διαδικασία του εκάστοτε giveaway ή διαγωνισμού.

EDITORIAL CONTENT

Αν επιθυμείτε να προωθήσετε την υπηρεσία ή το προϊόν σας μέσω κάποιου post στη σελίδα diarywings.com, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Αν αυτό αντιπροσωπεύει το ύφος της σελίδας και το δικό μου, τότε μπορούμε να συνεργαστούμε πάνω σε κάποιο project ενώ μπορώ να σας προσφέρω ακόμα και product photography το οποίο θα συνοδέψει το άρθρο. 

REVIEWS

Γίνονται δεκτά μόνο εάν αφορούν προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με το ταξίδι, όπως ξενοδοχεία, φωτογραφικό εξοπλισμό, κρουαζιέρες, προορισμούς ακόμα και εστιατόρια. Τα reviews θα εμπεριέχουν πάντα την δική μου προσωπική άποψη. ΔΕΝ κάνω review για υπηρεσίες ή προϊόντα με τα οποία δεν είχα προσωπική εμπειρία. Θα γίνετε δημοσίευση του review στη σελίδα και προώθησή του στα social media, ενώ θα σας αποστέλνετε και το σχετικό link για να μπορείτε να το προωθήσετε κι εσείς στα δικά σας κανάλια.

WORKED WITH

ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Γράφω μόνο για τις προσωπικές μου εμπειρίες και δεν ενδιαφέρομαι να διαφημίσω ή έστω να αναφερθώ σε υπηρεσίες ή προϊόντα τα οποία δεν έχω δοκιμάσει εγώ η ίδια. Να ληφθεί υπόψιν πως για λόγους συνέπειας και προσωπικών πεποιθήσεων, δέχομαι προτάσεις μόνο για προϊόντα ή υπηρεσίες οι οποίες δεν έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Λόγω της ταξιδιωτικής φύσης της σελίδας, όταν προκύπτει συνεργασία με αερογραμμή ή ακτοπλοϊκή εταιρία, η ίδια θα έχει την υποχρέωση να αναλάβει το κόστος για αντιστάθμιση του υπολογισμένου ανθρακικού αποτυπώματος. Η αντιστάθμιση θα γίνεται μέσω της σελίδας climatecare.org 

Αν έχετε κάποια άλλη ιδέα για συνεργασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να την συζητήσουμε.  

Αν θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μου σε κάποιο project ή θέλετε να λάβετε το Media Kit μου, τότε συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος της σελίδας ή στείλτε email στο hello@diarywings.com.

bottom of page