top of page
LRM_EXPORT_20287238105234_20190805_18080
  • Εικόνα συγγραφέαKaterina Vasou

Ιδέες για δημιουργικές φωτογραφίες | #CreativeSelfieAcademy

Έγινε ενημέρωση: 20 Μαΐ 2020

Εν μέσω καραντίνας είδαμε πάρα πολλούς να αναδεικνύουν τα ταλέντα τους στα social media. Μάθαμε, επίσης, πόσο δημιουργικός μπορεί να είναι ο άνθρωπος, όταν έχει χρόνο στα χέρια του, για να ασχοληθεί με κάτι άλλο πέρα από τις καθημερινές ασχολίες του -βλέπε δουλειά, σπίτι, παιδιά κ.τ.λ.


 Κάτω από αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, γεννήθηκε το #CreativeSelfieAcademy


Τι είναι το #CreativeSelfieAcademy ;


Είναι μια ιδέα που μπορεί να ξεκίνησε εξαιτίας της καραντίνας, αλλά έχει σκοπό να συνεχίσει για όσο καιρό θα υπάρχει η φωτογραφία στην ζωή μου. Για εμένα ήταν απλώς ένα τρόπος για να μείνω δημιουργική τους δύο μήνες της καραντίνας. Για πολλούς από εσάς ήταν μια ευκαιρία για να αρχίσετε να πειραματίζεστε με την φωτογραφική  μηχανή και την κάμερα του τηλεφώνου σας δημιουργώντας υπέροχες δημιουργικές φωτογραφίες.


Το #CreativeSelfieAcademy λοιπόν έχει δημιουργηθεί για να σας εμπνεύσει να βγάλετε δημιουργικές φωτογραφίες, που δεν σταματούν σε μια απλή πόζα κι ένα ωραίο ρούχο.

Είναι περίπλοκες, έχουν φαντασία και κάνουν όλους σας τους φίλους να πατάνε πάντα like στα social media σας. Έχουν βάθος, παίζουν με τα χρώματα και τον φωτισμό και μπορούν να φτάσουν μέχρι εκεί που φτάνει και η δημιουργικότητά σου.




Η σειρά ξεκίνησε με 3 βίντεο, όλα home made για ευνόητους λόγους. Στο πρώτο επεισόδιο σας έδειξα 5 γενικές ιδέες για φωτογραφία στο σπίτι. Στο δεύτερο το θέμα μας ήταν τα λουλούδια και η άνοιξη, ενώ στο τρίτο διασκέδασα με την μαμά σε ένα Mother's Day Photoshoot, δείχνοντας σας πως να βγάλετε 4 ευφάνταστες φωτογραφίες.



Τι εξοπλισμό και προγράμματα χρησιμοποιώ


Μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία για την κάθε φωτογραφία ξεχωριστά στο βίντεο. Τον ίδιο εξοπλισμό (πέραν του mobile mount) χρησιμοποιώ και στα ταξίδια μου και απαρτίζεται από τα εξής (κάντε κλικ επάνω στο καθένα για να δείτε τα προϊόντα στο Amazon):



Πως κάνω edit τις φωτογραφίες μου

Το edit των φωτογραφιών μου έχει περάσει από πολλά στάδια και θα περάσει κι από άλλα τόσα.

Κι αυτό γιατί η τεχνολογία αλλάζει, εξελίσσεται. Από το να χρησιμοποιώ τα έτοιμα φίλτρα του Instagram, πέρασα στο αγαπημένο Snapseed κι από εκεί κατέληξα στο σε όλους γνωστό Lightroom. Στην αρχή ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ στον υπολογιστή μιας και δεν υπήρχε ακόμη διαθέσιμη εφαρμογή στο τηλέφωνο. Πλέον έχω δημιουργήσει τα δικά μου φίλτρα, τα οποία με ένα απλό κλικ περνάνε κατευθείαν στις φωτογραφίες μου.


Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε κι εσείς τα φίλτρα μου! Τα Diary Wings presets είναι διαθέσιμα στο shop της σελίδας εδώ!


Για άμεση αγορά τους, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ και θα γίνουν δικά σας στο πι και φι.




Το #CreativeSelfieAcademy θα συνεχιστεί κι εκτός σπιτιού με βίντεο από photo sessions σε όλο τον κόσμο! Μαζί θα ταξιδέψουμε αλλά θα μάθουμε συνάμα πως να βγάζουμε δημιουργικές φωτογραφίες μόνοι μας!



Το άρθρο περιέχει affiliate links.


279 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn

© 2024 by @diarywings

bottom of page