top of page
LRM_EXPORT_20287238105234_20190805_18080
  • Εικόνα συγγραφέαKaterina Vasou

Φεύγω για Ινδία σε δύο βδομάδες! #keralablogexpress

Έγινε ενημέρωση: 28 Απρ 2020

Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως σε δύο εβδομάδες θα βρίσκομαι μόνη σε ένα αεροπλάνο με προορισμό την αγαπημένη μου Ινδία! Πάντα έλεγα ότι θέλω να επιστρέψω εκεί για να εξερευνήσω περισσότερα μέρη από αυτή την τεράστια χώρα. Και να που μου δόθηκε ξανά η ευκαιρία! Αυτό φυσικά θα ήταν αδύνατο χωρίς εσάς! Ένα τεράστιο λοιπόν ευχαριστώ και μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά σε όλους εσάς που με στηρίξατε με την ψήφο σας. Kerala Blog Express here I come!

ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;

ΟΚ καταλαβαίνω πως μερικοί δεν έχετε ιδέα για ποιο πράγμα μιλάω. Θα σας τα εξηγήσω όλα αμέσως! Τέλη Δεκέμβρη λοιπόν, κι εγώ βρισκόμουν στη Φινλανδία εξερευνώντας τα παγωμένα δάση της Λαπωνίας. Ένα πρωί, καθώς έπαιρνα το πρωινό μου στο ξενοδοχείο, είδα το post μιας fellow travel blogger από Γερμανία, η οποία ζητούσε από τους followers της να την ψηφίσουν για να συμμετάσχει σε ένα ταξίδι στην Κεράλα της Ινδίας για δύο βδομάδες. Από περιέργεια μπήκα να δω περί τίνος πρόκειται. Πρόσεξα πως ο διαγωνισμός (ο οποίος παρεμπιπτόντως έληγε σε τρεις μέρες! ) αφορούσε travel bloggers, food bloggers και bloggers που ασχολούνται με τη φωτογραφία, από όλο τον κόσμο. Την επόμενη στιγμή κιόλας γέμισα τη φόρμα συμμετοχής. Σε 5 λεπτά, είδα τη συμμετοχή μου να φιγουράρει στη λίστα με τους υποψηφίους.

«Δεν έχω την παραμικρή ελπίδα!» είπα στον εαυτό μου, μόλις είδα τις άλλες συμμετοχές. Κάποιοι βρίσκονται στο χώρο αρκετά χρόνια, είναι αναγνωρισμένοι και έμπειροι. Άσε που εγώ μπήκα στο χορό τρεις μέρες πριν την λήξη του διαγωνισμού. Αποκλείεται λοιπόν να είμαι ανάμεσα στους 30!

Next think I know…

CONGRATULATIONS! YOU HAVE BEEN SHORTLISTED FOR KERALA BLOG EXPRESS

«Τι; Πού; Ποιός; Πλάκα μου κάνουν;», σκέφτηκα μόλις είδα το email. «Τι εννοούν shortlisted ;», αναρωτήθηκα. Διαβάζω αμέσως πιο κάτω και βλέπω τις μαγικές λεξούλες που με έκαναν να σηκωθώ από τον καναπέ μέσα στη νύχτα και να χοροπηδάω από χαρά!

“You will be expected to arrive at the Thiruvananthapuram International Airport by 14th February 2016”

Είναι σίγουρο λοιπόν! Βρίσκομαι μέσα στους τριάντα bloggers, που εχουν επιλεχθεί να επισκεφτούν την Κεράλα της Ινδίας με το Kerala Blog Express το οποίο διοργανώνει το Kerala Tourism! Επόμενη κίνηση για να επιβεβαιωθεί το ταξίδι; Μα φυσικά η έκδοση βίζας!

Μια βδομάδα αργότερα, βρισκόμουνα έξω από την Ινδική Πρεσβεία με την πολυπόθητη βίζα στο χέρι. Πλέον έχω και τα εισιτήρια στα χέρια μου έτσι είναι επίσημο με βούλα και σφραγίδα! Στις 13 του Φλεβάρη ώρα 19.30 το βράδυ, θα ξεκινήσω το ταξίδι μου με προορισμό την πρωτεύουσα της Kerala, το Thiruvananthapuram.

ΠΟΥ, ΠΩΣ, ΠΟΤΕ

Η Κεράλα ή Κέραλα όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι, βρίσκεται στη Νοτιοδυτική Ινδία κι έχει μετατραπεί πλέον σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς παγκοσμίως. Είναι διάσημη για τη φυσική ομορφιά της, τις τεράστιες φυτείες τσαγιού και τους χαλαρούς ρυθμούς της.

Το ταξίδι μου θα ξεκινήσει λοιπόν όπως είπαμε στις 13 Φεβρουαρίου, με ενδιάμεσο σταθμό το Ντουμπάι. Το πρωί της επόμενης ημέρας θα βρίσκομαι στην πόλη Thiruvananthapuram ή Trivandrum. Εκεί θα βρεθώ με τους υπόλοιπους bloggers που έχουν προσκληθεί για να συμμετάσχουν στο Kerala Blog Express, και μαζί θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας.

Έχω στα χέρια μου ένα πολύ γενικό πρόγραμμα έτσι δεν ξέρω τι ακριβώς τις δραστηριότητες της κάθε ημέρας. Το μόνο που γνωρίζω μέχρι στιγμής είναι πως θα αλλάζουμε περιοχή σχεδόν καθημερινά! Νέα πόλη, νέο ξενοδοχείο! Oh yea! Σας παραθέτω το πρόγραμμα που έχω μέχρι στιγμής στα χέρια μου.

Στις 29 του ιδίου μήνα λοιπόν, γεμάτη νέες εμπειρίες θα αναχωρήσω κι εγώ από το αεροδρόμιο του Cochin. Αποφάσισα να μείνω λίγο περισσότερο στο Dubai κατά την επιστροφή μου για Κύπρο. Πάντα ήθελα να κάνω σαφάρι στην έρημο ή να πετάξω με αερόστατο! Αν έχω χρόνο, θα κάνω σίγουρα ένα από τα δύο (ή και τα δύο!). Ανυπομονώ και γι’ αυτό λοιπόν!

Αυτό λοιπόν είναι ένα introduction για τις μέρες που με περιμένουν σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της γης. Θα ανεβάζω φωτογραφίες και post καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού μου στη «Χώρα του Θεού». Αν δεν με ακολουθείτε στο Instagram, Facebook, YouTube, και Twitter, κάντε το τώρα! Έτσι θα ταξιδεύετε live μαζί μου μέσα από βίντεο, φωτογραφίες και post που θα ανεβάζω καθημερινά.

Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που διοργανώνεται το #keralablogexpress . Πάρτε μια γεύση από τις προηγούμενες δύο διοργανώσεις. Εμείς θα τα πούμε σύντομα από Κεράλα!

Until then xoxo


11 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn

© 2024 by @diarywings

bottom of page