top of page
LRM_EXPORT_20287238105234_20190805_18080
  • Εικόνα συγγραφέαKaterina Vasou

12 από τα πιο εντυπωσιακά αγάλματα στο Πάρκο Γλυπτικής της Αγίας Νάπας

Έγινε ενημέρωση: 28 Απρ 2020

Ξόδεψα τις προάλλες, δύο περίπου ώρες στο νέο Πάρκο Γλυπτικής που βρίσκεται στη διασταύρωση Κάβο Γκρέκο και Κρυού Νερού στην Αγία Νάπα και φωτογράφισα σχεδόν όλα τα αγάλματα που υπάρχουν εκεί. Και ξέρετε κάτι; Ούτε κατάλαβα πως πέρασε το δίωρο! Το πάρκο είναι η χαρά του φωτογράφου! Πανέμορφα γλυπτά με φόντο το έντονο γαλάζιο της Μεσογείου. Αν δεν με πιστεύετε, δείτε κι από μόνοι σας τις φωτογραφίες που ακολουθούν.


Η Αγία Νάπα δεν είναι μόνο ήλιος, παραλίες και ξέφρενα πάρτι. Το Πάρκο Γλυπτικής το νέο στολίδι του Δήμου Αγίας Νάπας, είναι μια πνοή πολιτισμού στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Ότι ακριβώς χρειαζόταν η πόλη δηλαδή. Αξίζει  να κάνετε μια στάση εκεί κατά ανάμεσα στα μπάνια σας στις όμορφες παραλίες της περιοχής, μόνο προτιμήστε να το επισκεφτείτε νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. Α, και μην ξεχάσετε αντηλιακό και καπέλο, μιας και ο χώρος είναι ανοιχτός και δεν υπάρχει σκίαση.

Το πιο αγαπημένο και πιθανότατα, το πιο διάσημο γλυπτό, είναι αυτό του Βασίλη Βασιλειάδη με τίτλο «Πύλη». Κατά τη δίωρη περιήγησή μου στο Πάρκο Γλυπτικής, είδα τουλάχιστον 8 άτομα να φωτογραφίζονται εκεί, ενώ μερικοί ήρθαν αποκλειστικά για μια φωτογράφιση στην περίφημη λευκή «Πύλη».

Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ μελλοντικά το Πάρκο Γλυπτικής θα ενισχύσει τη συλλογή του με περισσότερα έργα. Εγώ επέλεξα τα 12 αγαπημένα μου γλυπτά και σας τα παρουσιάζω στην πιο κάτω συλλογή. Απολαύστε τα!














103 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn

© 2024 by @diarywings

bottom of page