top of page
LRM_EXPORT_20287238105234_20190805_18080
  • Εικόνα συγγραφέαKaterina Vasou

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 2 διανυκτέρευσεις σε δύο εκπληκτικά αγροτουριστικά καταλύματα!

Έγινε ενημέρωση: 28 Απρ 2020

Το Diary Wings σε συνεργασία με το Meleni Cottage Houses και το Cottage Houses Limassol  κάνουν δώρο από μια (1) διανυκτέρευση σε δύο (2) τυχερούς!


Το αγαπημένο σας Diary Wings έχει γενέθλια και το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο! Βρήκε για εσάς τα καλύτερα αγροτουριστικά καταλύματα στην επαρχία Λεμεσού, για μια πολυπόθητη pre-summer ξεκούραση και σε συνεργασία μαζί τους, χαρίζει σε δύο υπερτυχερούς από μία δωρεάν διανυκτέρευση! Woohoo!

Τα Meleni Cottage Houses και τα Cottage Houses Limassol σας καλούν να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για μια ευκαιρία να απλώσετε τις κορμάρες σας στις εξωτερικές πισίνες των καταλυμάτων και ακολούθως να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε στα cozy πετρόκτιστα παραδοσιακά σπιτάκια τους!

Το υπέροχο  Meleni Cottage Houses βρίσκεται στην Παρεκκλησιά και αποτελείται από 6 πετρόκτιστα αγροτουριστικά καταλύματα με πισίνα λίγα μόλις χιλιόμετρα από την παραλία Αμαθούς. Το κάθε δωμάτιο διαθέτει δωρεάν wifi, μηχανή για καφέ και τσάι και φυσικά όλα τα απαραίτητα για να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ! Η πισίνα θα αποδειχτεί άκρως απαραίτητη αλλά αν πάλι είσαι πιο active άνθρωπος, τότε μπορείς να ενοικιάσεις ποδήλατο και να κάνεις μια μίνι εξόρμηση στα μονοπάτια τις περιοχής! 

Η γραφική Παρεκκλησιά είναι μια ιστορική κοινότητα με πλούσια πολιτιστικά μνημεία, που θα κάνουν την βόλτα σου πολύ ενδιαφέρουσα. Κι αν μετά τη βόλτα σου καταλήξεις πεινασμένος; Κανένα πρόβλημα. Βρίσκεσαι σε ένα γνήσιο ταβερνοχώρι με πολλές,ποιοτικές επιλογές για απολαυστικούς μεζέδες και αυθεντική διασκέδαση.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ diarywings


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ diarywings

Τα Cottage Houses Limassol είναι μια καινούργια προσθήκη στα αγροτουριστικά καταλύματα της επαρχίας Λεμεσού. Βρίσκονται στο Πεντάκωμο κοντά στο Governors Beach το οποίο θα επισκεφτείς κιόλας για να θαυμάσεις το υπέροχο ηλιοβασίλεμα του πριν καταλήξεις στα αναπαυτικά κρεβάτια του cottage σου. Σε όποιο δωμάτιο και να βρίσκεστε, το σίγουρο είναι πως η πισίνα θα είναι στο κατώφλι σου, έτοιμη να σου προσφέρει στιγμές δροσιάς! Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική των ξεχωριστών αυτών καταλυμμάτων και συγχρόνως η μοναδική τοποθεσία τους μεταξύ Λεμεσού και Λάρνακας,τα καθιστούν ιδανικό προορισμό για κάθε επισκέπτη.



ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ diarywings

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ diarywings


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ diarywings

Πως θα λάβεις μέρος στον διαγωνισμό

Εδώ στο Diary Wings και στην ταξιδιωτική κοινότητα που έχουμε δημιουργήσει, πιστεύουμε πολύ στην ιδέα του sharing και θεωρούμε πως τα καλύτερα ταξίδια και οι ωραιότερες εμπειρίες είναι αυτές τις οποίες μοιράζεσαι με άτομα που τις εκτιμούν στον ίδιο βαθμό!! Άλλωστε αν δεν μοιραστείς τις εμπειρίες σου και τις περιπέτειες σου, πως θα έχεις κάποιον να σου θυμίζει εκείνη την φορά που κολύμπησες στους -5 βαθμούς στην Φινλανδία ή για εκείνη την νύχτα που έγινες τύφλα στο μεθύσι και τραγουδούσες παράφονα καραόκε στα μπαράκια της Σαιγκόν;

Με αυτήν την ιδέα λοιπόν στο μυαλό, το @diarywings το @Meleni Cottage Houses και το @Cottage Houses Limassol σε καλούν να μοιραστείς μια ακόμα εμπειρία με το αγαπημένο σας άτομο, με το:

BHMA 1

Nα ανεβάσεις μια φωτογραφία σου στα σχόλια κάτω από το post του διαγωνισμού στο Facebook (εδώ), παρέα με τον αγαπημένο σου συνταξιδιώτη (με τον οποίο θα μοιραστείς το δώρο σε περίπτωση που κερδίσεις!) και

BHMA 2

Nα συμπληρώσεις στο ίδιο σχόλιο, την πρόταση “Ο _______ είναι ο αγαπημένος μου συνταξιδιώτης, γιατί ___________ .”  

Για να διπλασιάσεις τις πιθανότητες σου για την νίκη μιας εκ των δύο διανυκτερεύσεων, μπορείς να προτείνεις και στον travel buddy σου να λάβει μέρος στον διαγωνισμό με μια φωτογραφία σας!

Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε τους όρους και τις προϋποθέσεις που ακολουθούν!

Καλή τύχη ταξιδιωτάκια μου!




Όροι και Προϋποθέσεις διαγωνισμού

  1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Το ταξιδιωτικό μπλογκ DIARY WINGS σε συνεργασία με το  Meleni Cottage Houses και το Cottage Houses Limassol διοργανώνει Διαγωνισμό στην παρούσα σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: www.facebook.com/diarywings

  2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι άνω των 18 ετών και διαμένουν στην Κύπρο.

  3. H διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Η διάρκεια διεξαγωγής είναι από την Τετάρτη  23/05/2018, ώρα 20:00μ.μ. έως και την Τετάρτη 30 Μαΐου, ώρα 20:00π.μ. Οι νικητές για μια (1) διανυκτέρευση για δύο (2) άτομα στα καταλύματα Meleni Cottage Houses και για μια (1) διανυκτέρευση για δύο (2) άτομα στα καταλύματα Cottage Houses Limassol θα ανακοινωθούν την την Τετάρτη 30 Μαΐου στις 21.00 ακριβώς. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια του παρόντος Διαγωνισμού μόνο για εύλογη αιτία, με σχετική ανακοίνωση στο www.facebook.com/diarywings

  4. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Α. Για να συμμετάσχει κάποιος στο διαγωνισμό θα πρέπει, να ανεβάσει σαν σχόλιο στο post του διαγωνισμού, μια δικιά του φωτογραφία με τον αγαπημένο του συνταξιδιώτη με τον οποίο θα μοιραστεί κιόλας το βραβείο σε περίπτωση που το κερδίσει. Μαζί με την φωτογραφία θα πρέπει να συμπληρώσει και να προσθέσει στο ίδιο σχόλιο, την πρόταση:

“Ο _______ είναι ο καλύτερος συνταξιδιώτης γιατί___________.”

Β. Κάθε συμμετέχων μπορεί να έχει μέχρι δύο (2) συμμετοχές. Δεν θα γίνονται αποδεκτές περισσότερες συμμετοχές, συμμετοχές που εκτός από αυτό που έχει ζητηθεί, θα συμπεριλαμβάνουν φωτογραφίες ή σχόλια με περιεχόμενο που προσβάλλει τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη, ή συμμετοχές που παρουσιάζουν ασάφειες ή άλλα τεχνικά ελαττώματα.

  1. Δώρα. Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι τα εξής:

  2. Ο 1ος νικητής θα κερδίσει μια (1) διανυκτέρευση για δύο (2) άτομα  στα καταλύματα Meleni Cottage Houses

  3. Ο 2ος νικητής θα κερδίσει μια (1) διανυκτέρευση για δύο (2) άτομα στα καταλύματα Cottage Houses Limassol

  4. Διάρκεια ισχύος των Δώρων. Η διάρκεια ισχύος για την εξαργύρωση των δώρων είναι έξι (6)  μήνες. Θα μπορείτε να εξαργυρώσετε το δώρο σας μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2018. Εξαιρείται ο μήνας Αύγουστος κατά τον οποίο ΔΕΝ θα μπορείτε να εξαργυρώσετε το δώρο σας.

  5. Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού και επικοινωνίας μαζί τους.

O 1ος νικητής θα προκύψει βάσει του αριθμού των likes που θα συγκεντρώσει η φωτογραφία του. Η φωτογραφία με τα περισσότερα likes μέχρι την Τετάρτη 30 Μαΐου στις 20.00, θα κερδίσει το πρώτο δώρο, δηλαδή την μια(1) διανυκτέρευση  για δύο (2) άτομα στα καταλύματα Meleni Cottage Houses.

Ο 2ος νικητής θα αναδειχθεί τυχαία μέσα από τα σχόλια και θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου στις 21.00 μέσα από ένα βίντεο όπου θα φαίνεται ξεκάθαρα η διαδικασία με την οποία επιλέχθηκε τυχαία ο νικητής.

Και οι δύο νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook για την νίκη τους και θα τους δοθούν οδηγίες για την εξαργύρωση του δώρου τους!

  1. Άρνηση αποδοχής των Δώρων. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε νικητής του Διαγωνισμού δεν επιθυμεί να αποδεχθεί το Δώρο του ή αρνηθεί να επιδείξει δημόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητά του, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του Δώρου. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρηματικό ποσό ούτε με άλλη υπηρεσία. Σε περίπτωση που ο νικητής αδυνατεί για οποιονδήποτε λόγο να εξαργυρώσει το δώρο του, ΔΕΝ θα επιτρέπετε να το δώσει σε κάποιον άλλο. Αυτό το δικαίωμα το έχει ΜΟΝΟ ο διοργανωτής.

  2. Ο Διαγωνισμός δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο, ως εκ τούτου το Facebook δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οιαδήποτε απαίτηση ή αξίωση συμμετέχοντα ή οιουδήποτε τρίτου προκύψει από τον παρόντα Διαγωνισμό ή σε σχέση με αυτόν.

9 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn

© 2024 by @diarywings

bottom of page